Una nova línia del ‘EXPRÉS.CAT’ connectarà Sant Vicenç dels Horts i Torrelles amb Barcelona

Posted on

El bus ‘I20’ funcionarà a partir del 12 de setembre amb nou expedicions d’anada i nou de tornada de dilluns a divendres que aniran directes fins a Avinguda Diagonal, amb final al carrer Buenos Aires amb Sarrià

Sant Vicenç dels Horts i Torrelles de Llobregat comptaran, a partir del 12 de setembre, amb una nova línia de bus directa que enllaçarà els dos municipis amb Barcelona. Tal com ha presentat Territori i Sostenibilitat, es tracta del nou bus ‘EXPRÉS.CAT E20’ que realitzarà nou trajectes d’anada i nou de tornada, de dilluns a divendres feiners i durant tot l’any, directes per la B-23 fins l’Avinguda Diagonal. Allà farà diferents parades (Palau Congressos, Dr. Marañon, av. Carles III, Entença, Londres) fins a morir al carrer Buenos Aires amb Avinguda Sarrià.

La nova línia representa un increment de l’oferta de transport públic de tots dos municipis que compten, actualment, amb 33 i 16 expedicions, respectivament. “El nou servei comporta una millora de la qualitat a través de l’increment de freqüències, la reducció del temps recorregut i la millorar dels vehicles i la informació a l’usuari”, ha dit el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font.

El servei, operat per Soler i Sauret, comportarà la incorporació d’entre 50.000 i 70.000 nous usuaris, segons càlculs de la conselleria. Per tot, els edils dels municipis baixllobregatenses celebren la millora: “Aquest nou servei serà un èxit segons la bona acollida que l’anunci ha tingut entre la ciutadania”, ha dit Maite Aymerich, alcaldessa de Sant Vicenç. Per la seva banda, en aquesta línia es manifestava Ferran Puig, alcalde de Torrelles, un municipi que “depèn exclusivament del transport en carretera”.

El nou servei, i d’aquí el seu nom, serà la vintena línia que entra en funcionament a la demarcació de Barcelona i la número 33 de tot Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *