El Transport en els autobusos urbans de Sant Vicenç dels Horts

Posted on

El transport de Viatgers als autobusos urbans de Sant Vicenç dels Horts, població de 27,961 habitants (2016), es va adjudicar a la companyia Soler i Sauret en 2015. Aquesta empresa fa més de 90 anys que dóna servei als ciutadans i té les concessions de les línies Urbanes i Interurbanes del Baix Llobregat Centre i Nord. El servei a Sant Vicenç està cobert per tres autobusos que fan diferents recorreguts urbans i comuniquen els barris de Vila Vella, Can Ros, Sant Josep, La Guàrdia, La Font del Llargarut, El Turó, Can Costa i Sant Antoni. Després de dos anys de funcionament aquest transport públic ha tingut una molt bona consolidació i una gran acceptació popular arribant l’any passat a gairebé 152.000 usuaris.

Des d’aquest mes de juny Exclusiva de Publicitat Exterior, és l’empresa encarregada de l’explotació de la publicitat d’aquests autobusos. Aquesta agència de publicitat fa més de 25 anys que comercialitza els espais publicitaris dels autobusos de Soler i Sauret a la comarca. El seu equip de professionals gestiona tots els autobusos interurbans i serveis urbans similars com Sant Just, Esplugues i Molins de Rei. La seva finalitat és oferir un aparador atractiu i proporcionar una nova eina de publicitat de proximitat a les empreses i comerços de Sant Vicenç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *